[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nibotusz  
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Karakter létrehozása
Karakter létrehozása
NibotuszDátum: Hétfő, 2012-05-28, 11:35 AM | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Karakter létrehozása

Karakter létrehozásának menete

Ha játszani szeretnél a szerepjátékon(frpg), akkor első lépés a regisztráció az oldalra. Akármilyen, karakternévtől független felhasználói névvel. Ha ezzel megvagy, akkor meg kell írnod a karakterlapodat(karakter adatai, neve, előélete, faja, stb. - lejjebb leírom részletesen) és feltenni a megfelelő helyre. A karaktered nevével nyítni kell egy témát(ha nem tudod hogyan kell, akkor kérdezz bátran) és a téma szövegének bemásolni a karakterlapot. Ezt az adminok(játékmesterek) ellenőrzik és ha megfelel az elvárásoknak, akkor kezdheted is a játékot. Erről levélben értesítünk.

Karakterlap kinézete


Mint igértem leírom részletesen a karakterlap kinézetét. Mi kell rá, mit hova kell írni. Itt találhatsz majd egy előre megírt sablont, amit csak ki kell töltened... (az egyszerűség kedvéért). De akkor nézzük is mi micsoda a karakterlapon:

Név: Ez a karaktered neve, mely a téma címe is lesz.(nem lehet híres, valós ember neve és olyan legyen mint a valós nevek is, kereszt- és vezetéknév)
Kor: A karaktered kora, mennyi idős.(figyelj arra, hogy ne mást írj az előtörténetbe/előélet/)
Faj: A karaktered faja, ehhez választanod kell egyet a megfelelő helyről(>>Fajok listája<<)
Nem: Fiú/férfi vagy lány/nő.
Rang/kaszt: Ide kell írnod a megfelelő kaszt/rang nevét, amit birtokolsz. Alapból Kalandor vagy, de később lehetsz nagyobb rangú is. Pl. Gróf, Lovag. (de ha az előtörténetedben szépen kifejted, hogy karaktered előéletében már elnyerte a rangot, akkor lehet szó az azonnali kitüntetésről is :D)

Kinézet: Ide írd, hogy hogyan néz ki karaktered. Haja, szeme, magasság, tömeg, stb. Minden, ami csak ide belefér. Az is, hogyha gyakran visel valamit.(legalább 2 soros legyen)

Jellem: Karaktered belső tulajdonságai. Hogy viselkedik másokkal, milyen beállítottságú. Sőt, még akár hobbiakat is írhatsz. Ami csak ide belefér.(legalább 2 soros legyen)

Előtörténet/előélet: Ez egy kicsivel hosszabb leírás. Mintha csak a saját életrajzodat írnád meg, csak a karaktered nevében, tulajdonságaival. Ide kerüljön bele, ha pl. varázsolni tud, akkor mikor tanulta, stb.

Sablon:

Code
Név:  
Kor:  
Nem:  
Rang/kaszt:

Kinézet:  

Jellem:  

Előtörténet/előélet:


Az oldal egyik adminja! Oldalaim: webjatekok.ucoz.hu, magicae.ucoz.hu, nibotusz.atw.hu :D
 
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Karakter létrehozása
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Magyar fantasy közösségi oldal © 2024 | Design by: Nibotusz