[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Natharn_Elygen  
Fictivus Passim fóruma » Tagok alkotásai » Natharn regénye » Pyratea -> 1. fejezet - A megalakulás (A bolygó megalakulásától kezdve a kifejlett élővilágig)
Pyratea -> 1. fejezet - A megalakulás
Natharn_ElygenDátum: Szerda, 2011-10-26, 5:08 PM | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Hasonló módon alakult meg mint Garomir, de mivel még csak az első bolygója Natharn Elygennek, így nem lett tökéletes, így Pyratea egy kevésbé mozgalmasabb bolygó lett. Nem olyan messze helyezkedik el Garomirtól. Nem nagyon látható, és még nem is nagyon alakult ki rajta intelligens életforma. De ennek ellenére különleges, és igazán titokzatos dolgok történnek rajta, amik rejtelmesek, és furák.
A világ lakói által is még egyáltalán nem felfedezett helyek nyílnak meg előtted (ahogy a bolygó alakul), de itt teljesen másként mint Garomirban. Ugyanis itt alig látható kialakult életnek jele, így tovább tart felfedezni.
Ez a bolygó, szinte csak vízből áll, ami egyetlen egy óceánt alkot. A földrész ami rajta van az kicsi. Pyratea felső részén helyezkedik el. Itt csak az a bizonyos 3 fa található, amelyek további titokzatos dolgokat rejtenek...
Hogy mik lesznek még, szintén csak a jövő titka...

Ha érdekel a folytatás, akkor kövesd figyelemmel ezt a részt (is) és nem lesz csalódásban részetek. Garantálhatom! dry


A honlap adminja!!
 
Natharn_ElygenDátum: Péntek, 2012-01-13, 10:59 PM | Üzenet # 2
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Miután a bolygó már teljesen kialakult, a felszínen teljesen sírni csend honolt úrrá! Szinte sehol semmi életnek jele, csak a három fa látható Pyratea felső részén. Azok pedig mivel nem mozognak, nem sok minden mutatkozik meg, mint élet.
A tenger mélyéről pedig semmit sem lehet tudni, mert senki sem merészkedett még alá, az élettelen bolygó miatt.

Közben ahogy eltelik pár nap, furcsaság észlelhető a víz felszínén. Bugyborékolni kezd egy kis részen, ami kezdetben nem annyira észrevehető, majd egyre gyorsabban jönnek fel a buborékok.
Mikor eltelik pár óra, kiderül, hogy egy sárkánykígyó bébi rejtőzik az óceán alatt.
Muszáj rejtőzködnie, mert még kicsi, és a vízben van pár hal, amik között is egy fajta van, amelyek más halakkal táplálkoznak. A szerencsétlen kis kígyót is halnak nézik, így kénytelen bujdosni, míg elég erős nem lesz, hogy megtudja magát védeni.

Szerinted mi fog történni? Kialakul valamilyen életforma, vagy egy idegen téved a bolygóra? Esetleg valami más történik? Akinek van ötlete, az megoszthatja hozzászólásként! Ötleteiteket, tippeléseiteket ide írhatjátok meg!


A honlap adminja!!
 
Fictivus Passim fóruma » Tagok alkotásai » Natharn regénye » Pyratea -> 1. fejezet - A megalakulás (A bolygó megalakulásától kezdve a kifejlett élővilágig)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Magyar fantasy közösségi oldal © 2024 | Design by: Nibotusz