[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
A fórum moderátora: Natharn_Elygen  
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Karakterek adatlapjai » Alexander Natasa (Szerepes karim... x"D)
Alexander Natasa
Natharn_ElygenDátum: Péntek, 2012-06-29, 2:57 PM | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Íme az én szereplőm/karim! x"D Mottóm: Mert ilyen karakter is kell! Muhaha!!

Neve: Alexander Natasa
Kora: 32
Neme: hermafrodita
Rang/kaszt: ember

Kinézete: Az egyik fele nő (bal oldal), másik fele pedig férfi (jobb oldala). A férfi oldalán vállig érő egyenes haja, női oldalán pedig derékig érő egyenes haja van. Vékony testalakú, vagy mellei vannak (mind a két, még a férfi oldalán is, csak ott nem olyan nagy).
Ezen kívül is elég extrém külseje van, ami még abból is látható, hogy teste jobb/férfi oldala különböző motívumokkal van teletetoválva. Pl. 3 egymás mellett elhelyezkedő halálfejek vannak, amik a bosszút, végzetet és nem utolsó sorban a halált jelképezik. Egy kereszt is van rászabva, ami a nyugalmat, békességet és hitet jelképezik.

Jelleme: Nem szégyenlős, szereti megmutatni (meg kitenni xD) amije van. Nem zárkózik el, csak mert más mint a többi embertársa a szigeten. Sokaknak felborzolja a kedélyeit, azzal amivel kitűnik mindenki közül...

Előtörténete/előélete: Akik még nem látták azok mind megbámulják. Közülük sokan lenézik is megvetik ahogy kinéz és ahogy viselkedik. Folyton kibeszélik a háta mögött (még azok is, akikkel együtt volt... kavart velük...). Ő meg csak nevet az ilyeneken, mert így érzi jól magát ahogy van és az ilyen lényeket szánalmasnak és képmutatónak tart.

A szoros beosztása mellett azért akad is szabadideje, amikor is különös képességén fáradozva, nagy nehezen kifejlesztett egy saját harci képességet, amit a hajával művel... Ez abból ered, hogy egy különös képessége van, amire senki más nem képes. Ez nem más mint az, hogy meglepően hosszúra meg tudja növeszteni a haját, amivel sok mindent tud csinálni... Valamint azt ajánlja mindenkinek, hogy: "Senki se próbálja ki utánam, mert veszélyes és ezért semmilyen körülmények között sem alkalmazzátok, ezt a roppant kellemetlen és fájó harci módszert. Mert elveszíthetitek gyönyörű, (vagy nem éppen olyan gyönyörű) hajkoronátokat, amiért csak is magatokat okolhatjátok! Engem pedig felelősségre nem vonhattok a következmények miatt!" tongue
Persze azt mondani sem kell, hogy többen is kipróbálták...

Remélem nem lett nagyon béna xD


A honlap adminja!!
 
Isaac_EnriqueDátum: Kedd, 2012-07-03, 1:25 PM | Üzenet # 11
Kalandozó
Csoport: Szerepjátékosok
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Jó ötlet mert már az agyamra megy biggrin

Amatőr fantasy regényem: www.soulscreamonline.blogspot.com
 
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Karakterek adatlapjai » Alexander Natasa (Szerepes karim... x"D)
  • Oldal 2 / 2
  • «
  • 1
  • 2
Keresés:


Magyar fantasy közösségi oldal © 2024 | Design by: Nibotusz