[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nibotusz  
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Játék ismertetője (A játék rövid ismertetője, bevezetője.)
Játék ismertetője
NibotuszDátum: Hétfő, 2012-05-28, 12:20 PM | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Bevezető a játékba

A játék egy sci-fi témájú fórumos szerepjáték, mely a jövőben, pontosabban 2300-ban játszódik. A játék egy első ránézésre csöndes, nyugodt szigeten (a Bermuda háromszögben) játszódik, melyen alig érzékelhetők a 2300 előtti háborúk, események és legfőbbképp fejlődések nyomai. Persze ez csak látszat, mely mint tudjuk néha csal. Valójában egy modern civilizációtól szinte teljesen elzárt, így fejlődésben visszamaradott és háborúkból is kimaradott kis pontja ez a világnak. A szigeten furábbnál furább lények élnek. Különböző törpéktől varázslókig és viszonylag békésen megélnek egymás mellett. Emellett fura, de megtalálható a modern civilizáció egy szelete is itt. Számítógépek, néhol kisebb robotok vagy csak műholdas médiaeszközök... Ez a játék a tudományos és a fantasy igen érdekes és izgalmas keveréke, ahol teljes mértékben kiélheted fantáziádat. Érdemes hát csatlakozni, nem fogod megbánni.


Az oldal egyik adminja! Oldalaim: webjatekok.ucoz.hu, magicae.ucoz.hu, nibotusz.atw.hu :D
 
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Játék ismertetője (A játék rövid ismertetője, bevezetője.)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Magyar fantasy közösségi oldal © 2024 | Design by: Nibotusz