[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: Nibotusz  
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Fajok
Fajok
NibotuszDátum: Szombat, 2012-06-23, 5:02 PM | Üzenet # 1
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 83
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Varázsló:

A varázsló nagyban hasonlít az emberre. Annyi csupán a különbség, hogy a varázsló tud varázsolni, tehát képes az elemeket
segítségül hívni harcokhoz, stb.

Ember:

Az ember olyan, mint az ember. biggrin Nem tud varázsolni, stb. Egyetlen erőssége a tudomány, a folyamatos kiváncsiság és a
modern fegyverek.

Kobold:

A kobold egy kisméretű lény, mely ugyan nem rendelkezik különleges erővel, de elmondhatják, hogy valamiben jók, nagyon jók.
Ez pedig a fegyverkészítés. Évezredek óta semmelyik más faj nem volt képes hasonlóan jó fegyvereket csinálni, mint ők.

Elf:

Az elfek embernagyságú, hegyes fűlű lények. Életük nagy részét erdőkben töltik, mert nagy imádói a természetnek.
Ennek köszönhető, hogy elég jól értenek a gyógyításhoz és az állattartáshoz, illetve minden természettel kapcsolatos munkához is.

Alakváltó:

Az alakváltók hasonlítanak az emberre... nappal. Azonban éjszaka szőrös fenevaddá változnak. Emellett képesek más állati
alakokat is felvenni, akár nappal is.


Az oldal egyik adminja! Oldalaim: webjatekok.ucoz.hu, magicae.ucoz.hu, nibotusz.atw.hu :D
 
Isaac_EnriqueDátum: Szombat, 2012-06-23, 5:25 PM | Üzenet # 2
Kalandozó
Csoport: Szerepjátékosok
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Ez még fog bővülni?

EDIT

Pár ötlet, elég klasszikusok:

Törp: A törpök messze földön híresek egyedülálló állóképességükről, amibe beletartozik az alkoholizálás is. Közülük kerülnek ki a legjobb várvédők és közelharcosok, akik elbírják a legnehezebb páncélokat is.

Sellők: Csak nők alkotják ezt a fajt. Sekélyebb és mélyebb vizekben egyaránt megtalálhatóak, a partmenti lakosokat gyakran elcsábítják. Képesek napokra is a földön járni, azonban ha túlzásba viszik, kiszáradhatnak. A vízmágiát birtokolják.

Doppelgänger: Igazi alakjuk nincs. Természetüktől fogva felveszik áldozataik alakját, majd megölve őket, a helyükbe lépnek. Azonban vannak intelligensebb példányok is, akik egy alakot ellopva, próbálnak békésebb módszerekkel beilleszkedni a társadalomba, esetleg beépüléses zsoldosmunkákat vállalnak.

Boszorkány: A boszorkányok növénymágiával foglalkoznak, továbbá varázsitalokat főznek. Olykor tanítványokat fogadnak maguk mellé, akiknek - ha eljő az idő - megeszi a szívét, elnyerve a fiatalságot további 1 évszázadra

Félszerzetek: Egy természetfeletti lény és egy ember gyermeke. Képessége a nem emberi szülőtől függ, kinézetre emberre hasonlít. Létezik egy mesterséges Félszerzet is. Ezek olyan emberek, akik démoni géneket birtokoltak, például olyanok, akik a túlvilág lényeivel kötnek paktumot.

Sárkányszülött: Ritka lények. Eredetileg más fajt képviseltek, amíg le nem győzték a nemes lények, a sárkányok egyikét, majd meg nem itták annak vérét. Elnyerve az örök fiatalságot és az emberfeletti állóképességet, ezek az egykor kiváló harcosok mára külön fajt képviselnek. Fény- és tűzmágia jellemző rájuk.

Lélekidomár: Ezek az emberek elsajátították az Idézés művészet Varázsló- és Boszorkánykönyvek tanulmányozásának útján. Általában emberek. Különféle kisebb lényeket idézhetnek meg, akik a segítségükre sietnek.

Krónikás: Tintájukat vérükkel vegyítve, azokat papírra vagy másra vetve írásos formában, különféle szabályokat alkothatnak az adott zónában. Ha egy ellenfél belép a zónába, csakis a szabályok szerint játszhat, különben számolnia kell a büntetéssel, amit a Krónikás már előre kiszabott. (Pl.: Ha varázslatot használ, egy percig ne kapjon levegőt, stb.)

Árnydémon: Ezek a lények az árnyékokból nyerik az erejüket. Bármilyen szabálytalan alakokat képesek felvenni, így gyorsan irányt váltani, lesből támadni. Roppant nehéz őket eltalálni. Gyengéjük az éjszaka, ahol fény hiányában képtelenek alakot ölteni. Csakis egy alakot képesek felvenni ilyenkor, amit az egyik legelterjedtebb faj tanulmányozásával szereztek meg: ez pedig az ember. Kivétel nélkül mindenki fekete hajjal és fekete szemekkel bír emberi formában.

Rókadémon: Ezek a több évszázadot is megélt nemes lények magas intelligenciával bírnak. Aranyszínű lángokat birtokolnak, bundájuk színe is ehhez alkalmazkodik. Egy Rókadémon erejét és korát farkai száma határozza meg, amiből maximum 9 lehet. Képesek emberi alakban járni, általában barátságos lények.

>>>Majd ha még valami eszembe jut, beírom. Lehet csemegézni, Nibotusz. Mi megy át a minőségellenőrzésen? biggrin


Amatőr fantasy regényem: www.soulscreamonline.blogspot.com

Az üzenetet módosította: Isaac_Enrique - Szombat, 2012-06-23, 8:17 PM
 
Natharn_ElygenDátum: Csütörtök, 2012-07-05, 4:20 PM | Üzenet # 3
Őrmester
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 92
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Nekem mindegyik leírás nagyon bejön.
Szerintem majd sorjában betehetnénk őket... :)


A honlap adminja!!
 
Isaac_EnriqueDátum: Csütörtök, 2012-07-05, 4:37 PM | Üzenet # 4
Kalandozó
Csoport: Szerepjátékosok
Üzenetek: 44
Kitüntetések: 2
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Esetleg kigondolhatok még valamit biggrin de lehet már sok lesz

Amatőr fantasy regényem: www.soulscreamonline.blogspot.com
 
Fictivus Passim fóruma » Szerepjáték(alkotó) » Információk!!! » Fajok
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:


Magyar fantasy közösségi oldal © 2024 | Design by: Nibotusz